aanmelding

DE PRAKTIJK HEEFT MOMENTEEL EEN TIJDELIJKE AANMELDSTOP*.

 

Bij collega's op www.psychologenzoetermeer.nl of bij uw huisarts kunt u kijken voor andere mogelijkheden.

 

U kunt in de praktijk terecht voor lichte tot matige psychische klachten, de praktijk biedt geen crisiszorg. Indien u ernstige klachten heeft of als er nood is, neem dan direct contact op met uw huisarts of de huisartsenpost*. 

U kunt bij uw zorgverzekeraar navragen of er wachtlijstbemiddeling mogelijk is. De zorgverzekeraar, huisarts of verwijzer kan u ook helpen met een verwijzing naar een andere zorgaanbieder.  

  1. Je kunt je bij Psychologiepraktijk DE LENTE aanmelden* per mail info@psychologiepraktijkdelente.nl, s.v.p. klachten, reden voor behandeling, telefoonnummer en zorgverzekeraar vermelden (woensdag, donderdag, vrijdag)
  2. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op waarin we jouw hulpvraag bespreken, kijken wij of je bij mij op het goede adres bent en verkennen wij of er een klik is.
  3. Vervolgens plannen we een intakegesprek en onderzoek ik van welke diagnose er sprake is. 
  4. Als er een behandeling wordt gestart, stellen wij samen in het tweede gesprek een behandelplan op en start de behandeling.

Voor en na de behandeling vinden er evaluaties plaats, in ons gesprek en door middel van enkele vragenlijsten. 

Behandeling (Volwassenen)

Behandeling in mijn praktijk Psychologiepraktijk DE LENTE valt onder de eerstelijns psychologische zorg, dit heet de generalistische basis-ggz. Dit duurt (afhankelijk van de diagnose en jouw persoonlijke situatie) gemiddeld 3 tot 12 sessies. Met de meeste zorgverzekeraars heb ik een contract, waardoor de behandeling voor 100% vergoed wordt. Als ik geen contract heb met jouw zorgverzekeraar, heb je recht op circa 70% vergoeding vanwege mijn BIG-registratie (zie meer informatie op Tarieven en Vergoeding).